Direct reserveren

Ervaar de magie van jullie trouwdag bij Gouwestrand - Waar dromen werkelijkheid worden!

Gouwestrand is de perfecte trouw locatie vlakbij het centrum van Gouda.
Bij Gouwestrand beseffen we maar al te goed dat jullie bruiloft een van de meest bijzondere dagen in jullie leven is. Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat deze dag niet alleen onvergetelijk wordt, maar ook perfect verloopt. Met onze adembenemende locatie aan het water, culinaire hoogstandjes en onberispelijke service, bieden we alles wat jullie nodig hebben om jullie droomhuwelijk te realiseren.

Locatie aan het stadstrand

Bij Gouwestrand draait alles om de perfecte combinatie van een ontspannen sfeer en een prachtige omgeving voor jullie trouwdag. Onze ruime locatie biedt een warme en gastvrije ambiance waar jullie je meteen thuis zullen voelen.

Wat maakt Gouwestrand zo een fijne locatie?
Gouwestrand bevindt zich op GOUDasfalt, een modern en industrieel terrein met talloze mogelijkheden.

Hierdoor kunnen jullie bij ons genieten van een informele en ontspannen sfeer, waar jullie jezelf kunnen zijn en de dag in alle rust kunnen beleven.

Met voldoende binnen- en buitenruimte hebben jullie alle vrijheid om jullie receptie, diner en feest naar eigen wens vorm te geven. Deze ruime opzet zorgt ervoor dat wij feesten kunnen faciliteren van 30 tot 300 gasten.

Onze locatie is gunstig gelegen dichtbij het centrum van Gouda, met een prachtig strandgedeelte, waar jullie de mogelijkheid hebben om jullie speciale dag in de openlucht te vieren.

Uiteraard is er meer dan genoeg parkeergelegenheid, dit zorgt er voor dat uw bruiloft goed bereikbaar is voor al uw gasten of ze nou met de auto parkeren of vanuit de stad oversteken met het pontje.


Restaurant

Een bruiloft is een viering van de liefde, en niets brengt mensen sneller samen dan heerlijk eten en drinken. Bij Gouwestrand begrijpen we het belang van culinaire perfectie op jullie grote dag, en we staan garant voor een onvergetelijke ervaring.

Wat kunnen jullie verwachten van ons restaurant?

Onze veelzijdige menu-opties omvatten een stijlvol walk-in diner, een bijzondere barbecue of een verfijnd 3 tot 5 gangen diner. We kunnen voldoen aan al uw wensen van volledige vegan maaltijden tot de meest diverse gerechten, wij zorgen ervoor dat het smaakt zoals jullie het in gedachten hadden.

Daarnaast zullen wij gedurende de hele dag zorgen voor hapjes die jullie gasten verrassen en verwennen. Van verrukkelijke amuses tot heerlijke lekkernijen, we hebben voor ieder wat wils.

Bij een bruiloft horen natuurlijk ook feestelijke drankjes, een glaasje cava om jullie gasten te verwelkomen of de keuze uit een scala aan (speciaal)biertjes, wijnen, cocktails en andere verfrissende drankjes om de hele avond van te genieten.


Feesten

Bij Gouwestrand weten we dat een spectaculair feest het hoogtepunt is van jullie trouwdag, of jullie de ceremonie nu bij ons hebben gehouden of ergens anders. En feestvieren, dat kunnen we bij Gouwestrand als geen ander. Onze locatie is speciaal ontworpen om jullie bruiloftsfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Binnen hebben we ruimte voor een ruime dansvloer waar jullie en jullie gasten kunnen dansen en plezier maken. Maar ook buiten, direct aan ons prachtige strand, kunnen jullie een uniek en sfeervol feest geven onder de sterrenhemel.

Bij Gouwestrand begrijpen we dat elk bruidspaar unieke wensen heeft. Daarom bieden we diverse feestopties, waaronder een Silent Disco, een ervaren DJ en nog veel meer. We zorgen ervoor dat jullie trouwfeest precies zo is als jullie het je hadden voorgesteld.


Doe uw aanvraag

Geef in het formulier hier onder aan wat uw wensen voor uw bruiloft zijn.
Wij zullen u vervolgens een op maat gemaakte offerte opsturen en u uitnodigen voor een gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact

Uw trouwfeest